Om festivalene

Om Barokkfest og SPOR Festival for idéhistorie og oversatt litteratur

Barokkfest er en festival for klassisk musikk som holdes i Trondheim hvert år i månedsskiftet januar-februar. Festivalen har blitt gjennomført årlig siden 2013 og har raskt utviklet seg til å bli en av Skandinavias store festivaler på sitt område. Festivalen ønsker å gi førsteklasses musikkopplevelser i eksepsjonelle, historiske omgivelser. Nidarosdomen, verdens nordligste middelalderkatedral, samt den tilhørende Erkebispegården, er blant de stemningsfulle lokalene som danner rammen rundt Barokkfest. Festivalprogrammet byr på verdensledende artister og har fokus på opera- og kirkemusikkrepertoar.

Parallelt med Barokkfest arrangeres en egen festival for litteratur, Barokkfests søsterfestival, “SPOR Festival for idéhistorie og oversatt litteratur”. SPOR har et hovedfokus på den litterære arven fra antikken og dagsaktuelle samfunnsspørsmål, ofte sett gjennom besnærende og nye vinkler.

Ved konserter

De fleste konsertene under Barokkfest 2023 finner sted i Frimurerlogen. Vi minner om at dørene åpner én time før konsertstart. Det er pause under alle konserter i Frimurerlogen. I Frimurerlogen vil det også bli tilgang til servering.

Kontaktdetaljer

For henvendelser benytt følgende postadresse:

post@tidligmusikksenteret.no

 

Besøksadresse:
Erling Skakkes gate 4
7012 Trondheim

Samarbeidspartnere

Park logo NOCOLOR black print (1)        ?????????????????????      logo_blue
STFK-Signatur1-cmyk        NidarosDomen_logo_sort_old          NTNU-det-skapende_CMYK

TSO_sort       kulturfondet_sort

image001            TK_cmyk-01

medium

medium

 

 

I UKE 5 2024 AVVIKLES

DEN 11TE UTGAVEN AV BAROKKFEST.

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV.

DA INFORMERER VI DEG NÆRMERE OM HVA

VI KAN BY PÅ UNDER NESTE FESTIVAL!

 

HILSEN FRA

Takk for din påmelding!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Barokkfest - norsk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.