L’Arpeggiata

L’Arpeggiata

Informasjon:

Frimurerlogen
Søndag 4. februar 2018
20.00

Mediterraneo – En reise langs Middelhavet

L’Arpeggiata

Vi kan love et fyrverkeri av en avslutning på årets Barokkfest når selveste Christina Pluhar og hennes verdensberømte ensemble L’Arpeggiata entrer scenen i Frimurerlogen!

L’Arpeggiata har vært et av de heteste navnene på de klassiske musikkscenen siden Christina Pluhar etablerte ensemblet på begynnelsen av 2000-tallet. Arpeggiata er særlig kjent for sin utrolig rytmiske musikk. Programmet som spilles i Trondheim tar publikum med på en reise langs Middelhavets strender. Her kan man lene seg tilbake og nyte den forførende musikken av havets bølger fra Albania i øst til Spania i vest.

Christina Pluhars fantastiske musikalske univers springer ut fra et ønske om å gjøre barokkmusikken levende ved å forene de aller ypperste utøverne og musikkens røtter i den italienske folkemusikken. I kjernen av programmet til kveldens konsert står den utrolige tarantella-dansen, som ble sagt å ha magiske krefter og som kunne lege bittet fra tarantella-edderkoppen. Arpeggiata byr på forrykende versjoner av tarantella-rytmene, med den italienske sangeren Vinzenco Capezzuto og danseren Anna Dego i spissen, slik dansen ble fremført på Sicilia og de albanske landsbyene i barokken.

Velkommen til en opplevelse helt utenom det vanlige og det som uten tvil blir Barokkfest 2018s høydepunkt!

Utøvere:

Christina Pluhar, kunstnerisk leder

L’Arpeggiata 

 

I UKE 5 2024 AVVIKLES

DEN 11TE UTGAVEN AV BAROKKFEST.

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV.

DA INFORMERER VI DEG NÆRMERE OM HVA

VI KAN BY PÅ UNDER NESTE FESTIVAL!

 

HILSEN FRA

Takk for din påmelding!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Barokkfest - norsk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.