COVID-19

Velkommen til en trygg festivalopplevelse!

 

Barokkfest følger til enhver tid de gjeldende retningslinjer fra myndighetene og sørger for en trygg gjennomføring av årets festival.

 

Endringer kan komme på kort varsel, og vi vil sørge for at vårt publikum får god og oppdatert informasjon i forkant av og under gjennomføring av våre arrangementer. Ta kontakt med Barokkfest hvis det er noe du lurer på i forbindelse med smittevern.

 

  • Vi ber publikum om å holde god avstand, benytte seg av håndsprit og håndvask, og forøvrig rette seg etter festivalens regler i de ulike konsertlokalene.
  • Vi ber om at publikum bruker munnbind på alle våre arrangementer. Når man har funnet plass, kan munnbindet tas av. Det forutsettes at man har et nytt/rent munnbind å ta på før man reiser seg opp for å forlate lokalet.
  • Personer som har symptomer på sykdom må holde seg hjemme.
  • Det henstilles til alle om ikke å delta på arrangementer utenfor egen bostedskommune.

 

Vi holder oversikt over alle som har besøkt Barokkfest og SPORs arrangementer. Kontaktinformasjonen etterspørres når du kjøper billett, og vil bare bli brukt til informasjon om smittevern og eventuell smittesporing. Informasjonen om deg slettes 14 dager etter arrangementet.

 

Dersom du kjøper billetter på vegne av andre, er du ansvarlig for å videreformidle informasjon om smittesporing.

 

Velkommen til en trygg festivalopplevelse!