Familiedag

Familiedag

Informasjon:

Ringve Museum
Søndag 5. februar 2017
11.00

 

Familiedag på Ringve!

Hele familien er velkommen når festivalene Barokkfest og SPOR inviterer til familiedag på Ringve Museum hvor temaet ”nabo” står i fokus. Det blir utrolige konserter, filmvisning, forfattermøter og mye mer.

To gode naboer – live! Forestillinger kl 11.15 og 12.30

Barndommens tv-klassiker for mange av oss, ”To gode naboer” har gledet mange i høst når de to behjelpelige naboene igjen har inntatt tv-skjermene i de tusen hjem. Tre franske musikere har gitt denne tsjekkiske tv-legenden en helt egen vri, ved å lage nyskrevet musikk til filmen. Her får vi oppleve selve de to gode naboene på skjermen, ledsaget av like morsom og underholdene nyskrevet musikk til underholdning for både store og små. Forestillingen har gått sin seiersgang på mang en skole, festival og filmscene i Frankrike. Hva passer bedre enn å hente den til Trondheim og Ringve Museum i vinter?

Naboen til Jakob og Neikob Forestilling kl 13.00

Har du en ny nabo? Eller selv vært ny i barnehagen? Kari Stai, prisbelønnet barnebokforfatter og illustratør, er tilbake hos SPOR og Ringve Museum med sin siste bok Naboen som handler om å være ny. Barna får høre opplesning fra boka og selv tegne og lage fabelaktige bilder med utgangspunkt i den spennende historien – som berører oss alle.

Omvisning – “I grevinnens tid”  Barneomvisning kl 12.15 / Vanlig omvisning kl 13.00

På 1700-tallet pågikk det livlige kulturforbindelser mellom provinsbyen Trondhjem og kontinentet. I denne utstillingen får publikum oppleve ulike miljøer og fascinerende personligheter knyttet til byens musikkliv.

Kaféen er åpen, det blir aktiviteter for store og små på hele museet!

Utøvere:

Musikere fra Traversée Baroque

Kari Stai