Fire årstider med Carmignola

Fire årstider med Carmignola

Informasjon:

Frimurerlogen
Tirsdag 28. januar
20:00

Fire årstider med Carmignola

Giuliano Carmignola og Venice Baroque Orchestra til Trondheim!

Vivaldis Fire årstider er kanskje det mest berømte klassiske verket noensinne og Giuliano Carmignola er en av vår tids aller største fiolinister. Det er intet mindre enn en begivenhet når Barokkfest 2020 åpner med selveste Venice Baroque Orchestra og Giuliano Carmignola.

Vivaldis Fire årstider blir gjort på utallige måter. Italieneren Giuliano Carmignola og Venice Baroque Ochestra tar Vivaldis Fire årstider hjem, hjem til Italia, og hjem til Venezia. Carmignola skulle ikke trenge noen nærmere presentasjon: som en verdensledende fiolinsolist har han spilt i største konsertsalene og med de mest legendariske dirigentene i det tyvende århundre. Carmignolas tilnærming til Vivaldis Fire årstider byr på pasjon, glød og presisjon, og en ikke liten dose italiensk lynne. Venice Baroque Orchestra er et av de mest energiske italienske barokkorkestrene i dag, hyllet av publikum verden over. Her gjelder det å sikre seg billetter raskt!

I samarbeid med Istituto Italiano di Cultura – Det italienske kulturinstitutt.

UTØVERE:

Giuliano Carmignola

Venice Baroque Orchestra 

 

I UKE 5 2024 AVVIKLES

DEN 11TE UTGAVEN AV BAROKKFEST.

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV.

DA INFORMERER VI DEG NÆRMERE OM HVA

VI KAN BY PÅ UNDER NESTE FESTIVAL!

 

HILSEN FRA

Takk for din påmelding!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Barokkfest - norsk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.