Fyrtårn i forbannet mørke: Journalistikken i vår tid

Fyrtårn i forbannet mørke: Journalistikken i vår tid

Informasjon:

Litteraturhuset, Sellanraa
Fredag 1. februar
18.30

Fyrtårn i forbannet mørke: Journalistikken i vår tid

Hvilke kår har den kritiske journalistikken i dag? Paneldebatt med redaktør og forfatter Tore Oksholen, journalist og forfatter Bår Stenvik og journalist og SKUP-vinner Lajla Ellingsen.

Den kritiske journalistikken er uendelig kostbar, et fyrtårn for sannhet, anti-korrupsjon og det vi kaller demokrati omgitt av et stadig mer truende mørke; her til lands har vi markedsmessige utfordringer og omlegging av medieformer som skaper problemer, der ute i verden blir kritiske journalister drept! Og i tillegg kommer den teknologiske utviklingen som skaper nye, globale utfordringer for media og verdenssamfunnet. Få saker setter årets festivaltema, det ”lysdunkle”, chiaroscuro, mer på spissen. Til å samtale om dette alvorlige komplekset har vi invitert vinnerne av skup-prisen i 2018, Adresseavisens Lajla Ellingsen, samt forfatterne og journalistene Tore Oksholen og Bår Stenvik.

Med:

Bår Stenvik
Tore Oksholen
Lajla Ellingsen 

 

I UKE 5 2024 AVVIKLES

DEN 11TE UTGAVEN AV BAROKKFEST.

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV.

DA INFORMERER VI DEG NÆRMERE OM HVA

VI KAN BY PÅ UNDER NESTE FESTIVAL!

 

HILSEN FRA

Takk for din påmelding!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Barokkfest - norsk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.