Barokkfests studentfestival!

Barokkfests studentfestival!

Lytt og knytt

Den gode nabo og Vår Frue kirke
Torsdag 30. januar
18:00

Lytt og spytt

Café Ni Muser og Frimurerlogen
Fredag 31. januar
18:00

Lytt og bytt

Den gode nabo og Frimurerlogen
Søndag 2. februar
17:00

Egen studentfestival under Barokkfest!

Lytt og knytt – speedfriending og operakonsert

Knytt nye bekjentskaper, hør opera, prøv noe nytt! Bli med på en hyggelig kveld som knytter folk sammen, gjennom samtaler og musikk.

Vi starter kvelden med speedfriending på Den Gode Nabo. Et konsept som kan minne om speeddating, men som har en tvist: her kan man møte nye folk og utvide sitt sosiale nettverk, med vennskapelige intensjoner! Etter speedfriendingen går vi videre til Vår Frue kirke der vi vil få oppleve opera av verdens første operakomponist under Monteverdi: Combattimenti! Sammen med nye venner får vi høre de utrolig skjønne tonene fra en av verdens første operaer i vår egen vakre middelalderkirke.

Lytt og spytt – vinsmaking og Mozart-galla

Bli med på en reise inn i vinen og Mozarts verden!

Vi starter kvelden på Café Ni Muser der vi vil få smake på fire ulike viner og lære mer om vin. Du trenger ikke ha noen forkunnskaper om verken vin eller musikk, dette er nemlig en gyllen mulighet til å prøve noe nytt!

Etter vinsmakingen fortsetter arrangementet i Frimurerlogen, hvor det venter en heidundrende feiring av komponisten Mozart! Det blir fullt orkester, stor musikk og en engasjert Lorenzo Coppola som spillende konferansier.

Velkommen til en helaften fylt med glede, vin og fantastisk musikk!

Lytt og bytt – byttefest og operakonsert

Bytt gamle klær og vinylplater, hør en opera, prøv noe nytt! Dette er en fin mulighet til å kvitte seg med noe man ikke bruker og dra hjem med noe nytt!

Ta med deg inntil fem rene klesplagg eller vinylplater i god stand som du ikke lenger bruker. Da vil du få utdelt tilsvarende antall kuponger som gir deg mulighet til å plukke plagg og plater som noen andre har levert inn. Kanskje den tidligere eieren kan fortelle noe om plaggets eller platens historie?

Med fulle bytteposer går vi sammen videre til Frimurerlogen hvor vi vil få høre Händelopera: Orlando, en av Händels mest elskede operaforestillinger! På scenen finner du både fullt orkester og en stjernespekket solistrekke hentet fra Europas aller største operascener. Vi lover dramatikk blant karakterene, fengende musikk fra orkesteret og alkoholservering i baren. Om du aldri har hørt en opera før, er dette virkelig sjansen til å oppleve noe nytt!