Marianne Beate og Carlos

Marianne Beate og Carlos

Informasjon:

Vår Frue kirke
Tirsdag 30. januar 2018
19.30

Mestermøte:

Bachs forløpere i Vår Frue kirke

Noen av Europas aller fremste musikere går sammen får å feire de største tyske komponistene som inspirerte Bach, med den utsøkte Heinrich Schütz i spissen.

Norske Marianne-Beate Kielland har lenge vært et hett navn og er virkelig i ferd med å seile opp på de største internasjonale scenene verden over. Trondheimspublikummet kjenner henne fra mange konserter, og ikke minst fra den uforglemmelige fremføringen av Couperins påskemusikk i en mørklagt og hemmelighetsfull Nidarosdomen for ett par år tilbake. Kielland går her sammen med en annen virkelig fremragende sanger, spanske Carlos Mena i et program hvor begge får lov til å skinne. Barokkfest setter dem her sammen med et av hovednavnene for festivalen i 2018, den franske cembalisten og organisten Jean-Luc Hô. Jean-Luc Hô imponerte stort under konserten med Bach i Nidarosdomen i fjor, og det er ingen grunn til å forvente noe mindre for hans besøk i 2018!

Vi kan love en konsert av de sjeldne med dette trekløveret på podiet. De går sammen om å fremføre den virkelig utsøkte musikken av komponistene i generasjonene før Bach og som inspirerte den store tyske mesteren, med komponisten Heinrich Schütz i spissen. Schütz’ vokalmusikk er kanskje noe av den vakreste barokkmusikken som er skrevet og vi kan med visshet si at musikken her er i de aller beste hender.


Utøvere:

Marianne Beate Kielland

Carlos Mena

Jean-Luc Hô 

 

I UKE 5 2024 AVVIKLES

DEN 11TE UTGAVEN AV BAROKKFEST.

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV.

DA INFORMERER VI DEG NÆRMERE OM HVA

VI KAN BY PÅ UNDER NESTE FESTIVAL!

 

HILSEN FRA

Takk for din påmelding!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Barokkfest - norsk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.