Mozart-galla!

Mozart-galla!

Informasjon:

Frimurerlogen, Trondheim
31. januar 2020
19:30

Mozart-galla!

 

Velkommen inn i Mozarts teatralske univers!

Barokkfest inviterer til en reise i Mozarts magiske verden. Med et program satt sammen av perler fra Mozarts opera- og orkestermusikk tar vi deg med på en oppdagelsesferd fra operauniverset og videre inn i de sprudlende konsertene for soloinstrument og til den symfoniske musikken, her representert ved Mozarts samtidige, symfoniens mester Haydn.

Vi blir geleidet gjennom kvelden av den herlige italieneren Lorenzo Coppola. Ikke bare er han en av verdens aller fremste klarinettister, han elsker også å fortelle om musikken. Kvelden står i opera- og teatermusikkens tegn, og stykkene som er valgt ut til kveldens program viser nettopp hvordan Mozart i sine orkesterverker laget musikk som lignet på operamusikk. Kvelden byr også på strålende solister med sopranen Berit Norbakken og den spanske pianisten Cristina Esclapez. Orkesteret er Barokkfests eget orkesterakademi, Nordic Baroque Orchestra, som samler de fremste unge musikerne fra hele Norden og Europa under Barokkfest hvert år.

UTØVERE:

Lorenzo Coppola, kunstnerisk leder og konferansier

Cristina Esclapez, piano

Berit Norbakken, sopran

Nordic Baroque Orchestra 

 

I UKE 5 2024 AVVIKLES

DEN 11TE UTGAVEN AV BAROKKFEST.

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV.

DA INFORMERER VI DEG NÆRMERE OM HVA

VI KAN BY PÅ UNDER NESTE FESTIVAL!

 

HILSEN FRA

Takk for din påmelding!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Barokkfest - norsk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.