Overraskelseskonsert i Stiftsgården!

Overraskelseskonsert i Stiftsgården!

Informasjon:

Stiftsgården, Tronsalen
Lørdag 2. februar
15.00

Overraskelseskonsert i Stiftsgården

Musikk i kongelige omgivelser
 

Barokkfest inviterer til overraskelseskonsert i Stiftsgården, den norske kongefamiliens offisielle residens i Trondheim! Bli med inn i selveste Tronsalen, med praktfulle vinduer mot Munkegaten på den ene siden, og mot Stiftsgårdsparken på den andre. Dette er en sjelden anledning til å oppleve Stiftsgården vinterstid, under Tronsalens mektige lysekroner. Salen tilsvarer nettopp den type ball- og slottsaler i Sentral-Europa som musikken er skrevet for og er en helt unik arena for barokkmusikk i Norge. For konserten i Stiftsgården har festivalen satt sammen en egen overraskelsesmeny med et program som avsløres fortløpende under konserten!

 

Ved siden av de store kveldskonsertene byr Barokkfest 2019 på en helt ny serie med eksklusive kammerkonserter. Konsertene gir mulighet til å oppleve barokkmusikk i det intime formatet med fremragende utøvere i noen av Trondheims aller vakreste historiske lokaler. Trondheim har en særlig rik 1700-tallsarkitektur med mindre saler som er virkelige smykker. Hva passer vel bedre i disse salene enn musikken på periodens egne historiske instrumenter? For disse konsertene har Barokkfest satt sammen et utvalgt program med internasjonale musikere tilknyttet Orkester Nord Trondheim Barokk.

 

Obs: Grunnet begrenset kapasitet ber vi om at publikummere med festivalpass henter ut billett til denne konserten. Disse kan hentes ut via Festivalpass-knappen i kolonnen til venstre.

UTØVERE:

Samuel Hengebaert, bratsj
Malu Gabard, viola da gamba
Kristine Rustad, viola da gamba
Martin Wåhlberg, cello
Ronan Khalil, cembalo

PROGRAM:

Overraskelse!