Rachel Podger

Rachel Podger

Informasjon:

Frimurerlogen
Fredag 1. Februar 2019
20.00

Andre konserter:

Bach og Telemanns orkester med Rachel Podger

Utrolige Rachel Podger i fri utfoldelse i Bach og Telemanns orkestermusikk

Nå kommer hun til Trondheim med fullt orkester! Rachel Podger ble kåret til Artist of the Year 2018 av Grammophone, musikkens Oscar!

Vi får her oppleve fantastiske Rachel Podger med fullt orkester i et program med musikk fra Bachs tid. Sammen med et av Bachs mest berømte orkesterverker, den såkalte ”suiten i C-dur”, får vi et utvalg av noen av de vakreste orkesterverkene fra denne tiden, av ulike komponister som levde på omtrent samtidig, som Telemann eller Corelli. Det hele avsluttes med det feiende flotte”La Follia” av Geminiani. Dette er fengende og flott musikk som det virkelig er lett å bli glad av!

Rachel Podger regnes som en av de aller fremste barokkfiolinistene i dag. Hennes innspillinger av Bachs repertoar for solofiolin regnes som de aller fremste. Nå kommer hun altså til Trondheim for for å lede Barokkfest eget festivalorkester, Nordic Baroque Orchestra. Det er Podger selv som har valgt ut et program hvor høydepunktene kommer som perler på en snor. Her er et bare å glede seg!


Utøvere

Rachel Podger, solist og kunstnerisk leder
Nordic Baroque Orchestra