Søndag i festsalen

Søndag i festsalen

Informasjon:

Katedralskolens festsal
Søndag 3. februar
12.00

 

Søndag i festsalen

Solokonsert med cemblisten Ronan Khalil

Ronan Khalil er blant stjernene av yngre cembalister i Europa i dag. Han får cembaloen, klaverets forløper, til å glitre og tryller frem den mest fantastiske musikken fra dens strenger. Khalil har vunnet en rekke priser og har hatt noen av verdens aller fremste cembalister blant sine lærere. Sin unge alder til tross har han turnert over hele verden og er mer og mer etterspurt for solokonserter.

 

Ved siden av de store kveldskonsertene byr Barokkfest 2019 på en helt ny serie med eksklusive kammerkonserter. Konsertene gir mulighet til å oppleve barokkmusikk i det intime formatet med fremragende utøvere i noen av Trondheims aller vakreste historiske lokaler. Trondheim har en særlig rik 1700-tallsarkitektur med mindre saler som er virkelige smykker. Hva passer vel bedre i disse salene enn musikken på periodens egne historiske instrumenter? For disse konsertene har Barokkfest satt sammen et utvalgt program med internasjonale musikere tilknyttet Orkester Nord Trondheim Barokk.

UTØVERE:

Ronan Khalil, cembalo 

 

I UKE 5 2024 AVVIKLES

DEN 11TE UTGAVEN AV BAROKKFEST.

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV.

DA INFORMERER VI DEG NÆRMERE OM HVA

VI KAN BY PÅ UNDER NESTE FESTIVAL!

 

HILSEN FRA

Takk for din påmelding!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Barokkfest - norsk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.