Vin og musikk med Ulf Dalheim

Vin og musikk med Ulf Dalheim

Informasjon:

Royal Garden
Torsdag 3. juni
19:30

Vin og musikk fra Italia

 

En av Norges mest anerkjente vinkjennere, VinPuls-gründer Ulf Dalheim, tar oss med på en vandring i 1600-tallets Italia med vin og musikk. Konsert med vinsmaking og matservering inkludert.

Den italienske barokkmusikken er som vinen: den ble til i det frodige italienske landskapet og fant veien til slottene og byene, til Siena, Firenze, Bologna, Venezia…

Sammen med vinkjenneren Ulf Dalheim byr et utvalg festivalmusikere på en reise med musikken og vinen fra by til by i det sagnomsuste italienske landskapet. Mellom musikkstykkene blir det vinsmaking med viner fra de ulike stedene. Det hele avsluttes med en hovedrett fra Royal Gardens eminente kjøkken.

Ulf Dalheim er en av Norges mest folkekjære vineksperter. Med sin kunnskap og smittende formidlingsglede har han i over 30 år geleidet en hel generasjon av vinelskere gjennom avisartikler, vinreiser og arrangement. Først som journalist og vinekspert i Adresseavisen, senere med egen nettside (www.vinpuls.no) og en rekke vinrelaterte aktiviteter med VinPuls, Norges største vinklubb med rundt 3000 medlemmer.

Barokkfest har valgt fengende italiensk musikk hvor de vakre barokkgitarinstrumentene står i fokus.

Publikum vil bli anvist til sitteplasser ved bord. Flere personer som bestiller gjennom én bestilling blir plassert ved samme bord.

Musikk av Piccinini, Vivaldi, Kapsberger og andre.

Med

Ulf Dalheim, vinkjenner
Erik Skanke Høsøien, gitarinstrumenter
Jørgen Skogmo, gitarinstrumenter
Martin Wåhlberg, bassfiolin