Vivaldi, De fire årstider

Vivaldi, De fire årstider

Informasjon:

Frimurerlogen
Fredag 3. februar
19:30

Foto: Magdalena Haàas

Vivaldi, De fire årstider

Vivaldis verk «De fire årstider» er et av den klassiske musikkens mest berømte stykker. Vi får her høre det med den fantastiske polske fiolinisten Martyna Pastuszka og Trondheim Symfoniorkesters eget barokkorkester, TSO Tidlig.

Martyna Pastuszka er, med sitt eget orkester, {oh!} Orkiestra Historyczna, i ferd med å etablere seg som en av de virkelig store nye fiolinistene og orkesterlederne i Europa. Gjennom samarbeid med kontratenoren Max Emanuel Cenčić (som vi husker fra tidligere utgaver av Barokkfest) og hans nye opera-festival i Bayreuth i Tyskland, har hun gjennomført spektakulære konserter og operaforestillinger som har vakt enorm oppsikt. Martyna Pastuszka og {oh!} Orkiestra Historyczna høster lovord overalt hvor de kommer.

Vi er særlig stolte over å kunne presentere Martyna Pastuszka i samspill med Trondheim Symfoniorkesters eget barokkensemble «TSO Tidlig» i et av musikkhistoriens mest elskede verker, De fire årstider av Vivaldi!

Med pause.

Frimurerlogen

3. februar

Kl. 19:30

Med

Martyna Pastuszka, fiolin
TSO Tidlig (orkester) 

 

I UKE 5 2024 AVVIKLES

DEN 11TE UTGAVEN AV BAROKKFEST.

 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV.

DA INFORMERER VI DEG NÆRMERE OM HVA

VI KAN BY PÅ UNDER NESTE FESTIVAL!

 

HILSEN FRA

Takk for din påmelding!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Barokkfest - norsk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.