Frivillige søkes til sceneproduksjon

Frivillige søkes til sceneproduksjon

Barokkfest søker:

• Sminkør – påkleder
• Scenemester
• Scenearbeider
• Lysansvarlig

Frivillige søkes til sceneproduksjon

Vil du være med i en av vårens mest spennende sceneproduksjoner i Trondheim? Festivalen Barokkfest setter opp verket ”Pygmalion” i månedsskiftet januar-februar og søker frivillige til flere produksjonsfunksjoner i perioden 27. januar – 2. februar. Som frivillig vil du få en unik mulighet til å delta i en stor profesjonell produksjon, til å arbeide med svært etablerte internasjonale utøvere og du vil få uvurderlig praktisk erfaring.

”Pygmalion” er en opera-ballett av den franske komponisten Jean-Philippe Rameau og er at av de mest sentrale verkene innen fransk barokkopera. Denne oppsetningen er med all sannsynlighet den første sceniske oppsetningen av en fransk barokkopera i Norge i nyere tid! Verket, som handler om en steinskulptør, settes opp inne i steinhuggerverkstedet i Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider. En rekke internasjonale aktører er involvert i produksjonen, i første rekke operadirigenten Cristophe Rousset, regissøren Judith le Blanc, koreografen Gudrun Skamletz i tillegg til fremragende solister og dansere.

Vi søker frivillige til følgende funksjoner:

 Sminkør – påkleder

Barokkfest søker frivillige sminkører. Sminkørenes og påkledernes oppgaver vil i hovedsak være sminke av skuespillere og dansere til prøver og forestillinger og ansvar for og ettersyn av kostymer. Erfaring med teatersminke vil være en stor fordel men er ikke et krav.

 Scenemester

Barokkfest søker nå frivillig scenemester. Scenemesters oppgaver vil i hovedsak være opp- og nedrigg av sceneområdet i steinhuggerverkstedet og vedlikehold gjennom produksjonstiden. Erfaring med scenearbeid vil være en stor fordel men er ikke et krav.

 Scenearbeider

Barokkfest søker nå frivillige scenearbeidere. Scenearbeiderne vil jobbe med scenemester i opp- og nedrigg av  sceneområdet i steinhuggerverkstedet og etter behov i dagene med forestilling. Erfaring med scenearbeid er en fordel men ikke et krav.

 Lysansvarlig

Barokkfest søker frivillig lysansvarlig. Lysansvarlig vil jobbe sammen med lysdesigner i forkant av forestillingene med å lyssette scenen i steinhuggerverkstedet og har ansvar for lys under produksjonen. Erfaring med scenelys er en fordel men ikke et krav.

 

Dette er en unik mulighet til å jobbe med en oppsetning av de helt sjeldne! Få festivalfeber i fem intensive dager tett på noen av Europas mest ettertraktede og operapersonligheter. Som frivillig går man gratis på tilnærmet alle arrangementer i festivalen og får være med på innsiden av en av Nordens mest toneangivende festivaler på sitt felt!

Send epost til post@tidligmusikksenteret.no eller ta kontakt med Ingrid Gausemel Remøy på telefon: 908 62 900