Wien-stemning på Ringve

Wien-stemning på Ringve

Informasjon:

Ringve Musikkmuseum
Søndag 12. august
19.00 & 21.00

Wien-stemning på Ringve

Ringve Kammerensemble og pianisten Brenda Blewett byr på musikk av Haydn, Mozart og Beethoven når vi feirer anskaffelsen av Broadwood-flygelet vårt. Det blir to intime konserter i Storstua i Hovedbygningen.

Ringves eget ensemble Ringve Kammerensemble, med den eminente britiske pianisten Brenda Blewett i spissen, byr her på to virkelige intime konserter i instrumentets eget rom på Ringve. Her kommer du virkelig tett på musikerne i Ringves utsøkte nye stuer, slik man kan forestille seg at musikken kanskje ble opplevd i salongene i Wien, med musikk av byens store mestere, Haydn, Mozart og Beethoven.

Ettersom plassen er begrenset rundt instrumentene bys det på to konserter. Her gjelder det å sikre seg billett i god tid! Vi får ikke bare høre det nye flotte instrumentet, men også samspillet med andre instrumenter som er så typisk for kammermusikken fra denne tiden og som gir den rom for så mange følelser og klangfarger.

Brenda Blewett er en fremtredende spesialist på historiske klaverinstrumenter og en perfekt match for innvielsen av Ringves nye praktinstrument!

UTØVERE:

Brenda Blewett
Ringve Kammerensemble